Agendamodule

AgendaDe binnendienst, de officemanager en de afdelingssecretaresse zijn zeer gebaat bij deze mogelijkheid om de agenda van diverse personen tegelijkertijd bij te kunnen houden of in te kunnen zien. Zodat zij afspraken waar meerdere medewerkers bij betrokken zijn eenvoudig kunnen plannen.

Ook biedt deze module de mogelijkheid om herhalende afspraken vast te kunnen leggen (en eenvoudig te kunnen wijzigen), of delen van de agenda af te schermen voor collega's.

De agendamodule kan volkomen flexibel worden ingericht. U heeft de mogelijkheid zelf categorieën afspraken te definiëren en deze overzichtelijk te presenteren. U kunt op deze manier bijvoorbeeld snel een overzicht krijgen van vrije uren, ziekte of vakantiedagen.

Planning
Naast "normale" afspraken wordt ook de planning van het halen, brengen en installeren van de goederen in de agenda opgenomen. Op deze manier kunt u snel en eenvoudig zien of een buitendienstmedewerker beschikbaar is.

Online Demo Klik hier voor de InterieurBMS online demo »

Voordelen en features
Op één centrale plek in te voeren en in te zien voor alle medewerkers
Dag, week en maand overzicht, totaal overzicht of per geselecteerde medewerker(s), toont afspraken en ingeplande activiteiten (Interieur BMS planner)
Herhalende afspraken b.v. eens per week, twee weken elke dag, iedere eerste maandag van de maand, etc.
Overzicht van de agenda afdrukken
Afspraken met meerdere kontaktpersonen en medewerkers
Afspraakadres aan te geven en IN of UIT (oftewel de afspraak is bij u of op een andere locatie)