Relatiebeheer

Hierin beheert u de gegevens die u nodig heeft om de relatie met uw (potentiële) klanten, leveranciers en andere relaties op efficiënte en effectieve wijze te onderhouden.

Waar zijn ze gevestigd? Alle telefoon- en faxnummers en de namen van de contactpersonen, maar ook de internet- en e-mailadressen kunt u hierin noteren en delen met andere gebruikers. En uiteraard kunt u deze gegevens op eenvoudige wijze weer terugvinden.

Bedrijf, Familie, Particulier
Er zijn drie soorten klanten: Bedrijven, Familie en Particuliere klanten. Deze worden in één scherm gemuteerd. Bij bedrijven en familie kan men meer dan één persoon koppelen aan het bedrijf \ familie. Bij een particuliere klant kan men één persoon opgeven, het scherm wordt automatisch gewijzigd.

Adressen
Het relatiebeer gedeelte biedt de mogelijkheid om een onbeperkt aantal adressen aan te maken. Aan elk adres is een typering te hangen, b.v. Afleveradres, Factuuradres, Huisadres, etc.
Klant gegevens
Klant NAW

Online Demo Klik hier voor de InterieurBMS online demo »

Kenmerken
Kenmerken kunnen zelf onderhouden worden en bij een klant aangegeven worden. Stel u staat op een beurs en ontmoet een aantal prospects. Voer deze in en koppel het kenmerk "Beurs RAI" aan deze prospects. Hierna kunt u een mailing versturen aan iedereen die uw stand heeft bezocht, en eenvoudig deze prospects vinden in het systeem door te zoeken op het kenmkerk "Beurs RAI".

Voordelen en features
Zoeken op Naam, Code, Debiteur Crediteur nummer, Woonplaats, Kenmerken, type, etc.
Onbeperkt aantal adressen per relatie, adressen gegroepeerd op type (Hoofdadres, Postadres, Afleveradres, Faktuuradres, etc.), adrestypes zelf te definiëren
Onbeperkt aantal kontaktpersonen per relatie
Gegroepeerd per hoofdtype (Klant, Leverancier, Business Unit, etc.) en subtype (Bedrijf, Familie, Particulier)
Aanmaken en gebruiken van kenmerken
Automatische generatie van de zoekcode en het debiteurnummer
8 telefoonnummers per kontaktpersoon en zelf het label bepalen (direct, mobiel, thuis, etc.)