Introductie
TriLogic+ Automation biedt naast het Interieur BMS ook Internet diensten aan, vanuit deze ervaring is de I-BMS Internet Module ontstaan. Deze Module kent twee mogelijkheden:


Techniek

  • De order en artikel gegevens worden elke avond, of mogelijk een aantal maal per dag geanalyseerd op mogelijke wijzigingen. Indien de gegevens zijn gewijzigd dan worden deze via email doorgestuurd naar de centrale computer van TriLogic.
  • Op basis van deze gegevens kunnen bezoekers van de website hun orders bekijken en zoeken naar artikelen. De techniek die dit mogelijk maakt draait tevens bij TriLogic. Uiteraard worden deze gegevens gescheiden per winkel en zijn de ordergegevens door middel van een wachtwoord beveiligd.
  • Indien er reeds een website bestaat dan kunnen de pagina's worden opgenomen in de bestaande website. De bezoeker wordt, zonder dat deze er iets van merkt, op deze pagina's doorgestuurd naar de server bij TriLogic.
  • Uiteraard kan TriLogic een geheel nieuwe website voor u bouwen, ook kunt u d.m.v. speciaal webadres (shop.interieurbms/bedrijfnaam) alleen de dynamische pagina's aan uw klanten aanbieden.

Website met dynamische content
Internet koppelingUw website krijgt een dynamisch gedeelte, klanten kunnen de laatste aanbiedingen volgen, kunnen artikelen reserveren en kunnen de status van hun bestelde goederen volgen. Met deze functionaliteit zullen bezoekers van uw website sneller een keer terugkomen naar uw website om te zien of er nog nieuwe ontwikkelingen zijn. Het terug laten keren van bezoekers is vaak een probleem met statische websites aangezien bezoekers op een gegeven moment alles gelezen hebben. Met een (gedeeltelijke) dynamische website is de kans op een tweede bezoek groter waarmee automatisch de band tussen uw bedrijf en de website bezoeker groter zal worden.

Ga naar de Interieur BMS Demonstratie Shop voor een voorbeeld website waarbij artikelen zijn geplaatst en orderinformatie getoond wordt.

Online Demo Klik hier voor de InterieurBMS online demo

Voordelen en features
Dynamische website, bezoekers komen eerder terug naar uw website
Eenvoudig en automatisch zelf de website actueel houden
Inpasbaar in elke website (door TriLogic of derde partij gebouwd)
Eigen huisstijl toepassen